Huawei Gentle Monster X HUAWEI Eyewear II

Кратко описание

-24%
Стара цена: 699лв. Цена: 529лв. спестявате 170лв. (-24%)

Вие получавате

Huawei Gentle Monster X HUAWEI Eyewear II
529лв.

Бърза доставка

цените започват от 6,99 лв.

Вземи на лизинг за 19 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • Смарт очила
 • Микрофон
 • Високоговорители
 • Bluetooth 5.2
пълни характеристики

Модерни смарт очила

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II смело се впуснаха там, където малко други очила са се осмелили да отидат, като интегрират авангардни технологии и мода от висок клас. Очилата се доставят в калъф с двоен цип, който ви позволява да се откроявате от тълпата и да се изразявате по нови начини.

Кристално
ясно аудио

Полуотвореният високоговорител се издига до нови висоти, както по отношение на нивото на звука, така и по отношение на яснотата. Благодарение на 128 мм² голяма диафрагма, очилата могат да произвеждат вълни от пулсиращ звук, които са просто изумителни.

Акустичен дизайн специално изработен за личните ви разговори

Съвършената нова акустична система2 минимизира наличието на изтичане на звук чрез обратни звукови вълни, гарантирайки, че разговорите остават лични, дори в тиха среда.

Универсални сензорни контроли

Аудио управление, базирано на плъзгане

Плъзнете по рамката, за да пропуснете песни или да регулирате силата на звука.

Гласови контроли с двойно докосване

Докоснете два пъти дясната рамка, за да пуснете / паузирате музиката. Докоснете два пъти лявата рамка, за да събудите гласовия асистент. Докоснете два пъти, която и да е рамка, за да започнете / приключите разговор.

Свързване с леко стискане

Стиснете лявата рамка, за да влезете в режим на свързване.

High-Quality Безжичен запис

Когато сте навън и правите съдържание, можете да се разхождате и да записвате страхотен звук. Със стабилното предаване на Eyewear II, в честотен диапазон до 20 Hz, отдалечаването от телефона Ви няма да попречи на предаването на ясен, висококачествен звук. Звуците от реалния свят се възпроизвеждат без да губят своята автентичност, което прави очилата перфектният избор за ентусиазирани влогъри.

Намерете очилата си

Намерете Вашите Eyewear II смарт очила много лесно с "Намери очилата" в приложението AI Life, където ще откриете карта, която показва местоположението на очилата Ви. Имате опцията и да настройте очилата да издават звуков сигнал, когато са в близост до телефона Ви.

HUAWEI приложението AI Life

Изтеглете AI Life за Вашите Eyewear IIс

Извлечете възможно най-много от Вашите HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II с приложението AI Life. Само с няколко клика в приложението, можете да си създадете персонализирани преки пътища, да проверявате за актуализации, да следите местоположението на очилата си, както и много други допълнителни функции.

Безжично High-quality записване

Гласови поздрави

Поздравите вдигат летвата за това, което може да сте очаквали от чифт очила. Адаптивният контрол на възпроизвеждането позволява на очилата да паузират или да възобновяват възпроизвеждането, когато бъдат свалени или поставени отново в рамките на 3 минути.

Стабилна, безпроблемна връзка

Очилата поддържат Bluetooth 5.2, постигайки мигновена връзка при поставяне и използват технологията приоритетен канал, за да предоставят едно страхотно изживяване по време на слушане.

Аудио-видео синхронизация

Очилата интелигентно идентифицират типични ситуации и след това прилагат оптимизирано решение за минимизиране на латентността на звука, постигайки стабилен, през цялото време, сигнал, когато играете.

Бързо зареждане и издръжлива батерия

Когато очилата са вътре в калъфа и калъфа е свързан с кабел за зареждане, очилата автоматично започват да се зареждат по оптимално ефективен начин, благодарение на NFC безжичното бързо зареждане12. Пълното зареждане осигурява 5 часа възпроизвеждане на аудио.

Изключително удобни

Изработени от титаниева сплав от висок клас, еластичните панти отстрани на рамките на очилата издържат изпитанието на времето, предлагайки изключително стабилно използване продължително време. Персонализиран дизайн на дъгата спомага за плътното прилепване на очилата, като същевременно намалява натиска върху носа и ушите.

Справка за ширина на очилата

Очилата се предлагат в редица различни модели. Препоръчително е да ги изпробвате сами в официален представител за по-добро усещане. Методите за измерване и ширината на различните модели са само за справка.

Как да измерим правилната ширина на очилата:

1. Гледайте право напред и дръжте главата си изправена.
2. Помолете друг човек да постави линийка успоредно на погледа ви, в съответствие с опорните точки на ушите ви.
3. Докато четете скалата на линийката, линийката трябва да остане успоредна на погледа ви.
4. Прочетете стойностите на скалата от двете страни и измерете разстоянието между двете опорни точки на ушите си, след което изчислете оптималната ширина на очилата.

*Купете очила с подходящата ширина за вас на база следващата таблица.

Характеристики

Марка Huawei
Описание

Модерни смарт очила - HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II смело се впуснаха там, където малко други очила са се осмелили да отидат1, като интегрират авангардни технологии и мода от висок клас. Очилата се доставят в калъф с двоен цип, който ви позволява да се откроявате от тълпата и да се изразявате по нови начини.

Кристално ясно аудио - Полуотвореният високоговорител се издига до нови висоти, както по отношение на нивото на звука, така и по отношение на яснотата. Благодарение на 128 мм² голяма диафрагма, очилата могат да произвеждат вълни от пулсиращ звук, които са просто изумителни.

Шумопотискане - Съвършената нова акустична система2 минимизира наличието на изтичане на звук чрез обратни звукови вълни, гарантирайки, че разговорите остават лични, дори в тиха среда

Универсални сензрони контроли:

 • Аудио управление, базирано на плъзгане
 • Гласови контроли с двойно докосване
 • Свързване с леко стискане

Аудио-видео синхронизация

Бързо зареждане и издръжлива батерия - Когато очилата са вътре в калъфа и калъфа е свързан с кабел за зареждане, очилата автоматично започват да се зареждат по оптимално ефективен начин, благодарение на NFC безжичното бързо зареждане8. Пълното зареждане осигурява 5 часа възпроизвеждане на аудио

Спецификации:

 • Съвместимост: Bluetooth 5.2
 • Микрофон: Двата силиконови микрофона на основната рамка поддържат намаляване на шума в гласoвите повиквания
 • Високоговорител: Single dynamic driver (0825) on each arm
 • Продължителност на възпроизвеждане на музика: до 5 часа
 • Продължителност на обажданията: до 3,5 часа
 • Водоустойчивост: Клас на защита IP54
 • Честотен обхват, Hz: 20 Hz to 20,000 Hz
 • Материал: титаниева сплав от висок клас
 • Тегло: приблизително 44,2 гр.
 • Ергономично извити страни на рамката
 • Еластични панти от титаниева сплав
 • Зареждане чрез USB-C port

Батерия:

 • Капацитет: 85 mAh (минимална стойност)
 • Тип: литиево-полимерна батерия
 • Време за работа на батерията: Music playback: 5 часа, Voice call: 3.5 часа
Тип Други
Гаранция 24 месеца
WiFi Не
Bluetooth Да