Grigs banner 1920x40

Доставка

Начин на доставка

Ele.bg доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт.

Лаптоп.БГ строго препоръчваме на своите Потребители в рамките на отправяне на поръчки в Платформата да посочват за Адрес на доставка адрес на офис на доставчика на куриерски услуги в съответствие с чл.49 от Общите условия. Това гарантира реална проверка на самоличността на получателя на закупения артикул от страна на представител на доставчика на куриерски услуги и свежда до минимум възможността за измами и злоупотреба с лични данните на Потребителите и/или доставката на закупената от тях стока на трети, неоторизирани лица.

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните стоки, като фактурата и гаранцията са намират във вашият профил на сайта ни.

Срокове за доставка

За цялата страна доставката е в рамките на 24-96 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

Цени на доставка

Цената на доставка за територията на Република България е безплатна за поръчки над 100 лв. и до офис на офис куриер. Цената на доставка до адрес започват от 5.00 лв. с ДДС и зависят от стойността на поръчката.

Връщане на стока

Не забравяйте правата си!
Извадка от Закона за защита на потребителите.

На основание чл. 50 ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;
Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия: Потребителят да е предоставил на Лаптоп.БГ ЕАД покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка.

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на Лаптоп.БГ ЕАД не по-късно от 15 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Лаптоп.БГ ЕАД за решението си да се откаже от договора. До момента на предаването на стоката от потребителя на Лаптоп.БГ ЕАД, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.