XIAOMI Mi Air Purifier 3C EU

Кратко описание

Цена: 299лв.

Вие получавате

XIAOMI Mi Air Purifier 3C EU
299лв.

Бърза доставка

цените започват от 4,99 лв.

Вземи на лизинг за 11 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

  • HEPA трислойна сърцевина на филтъра
  • ефективност на покритието 106 m2 / h
  • цифров LED дисплей
  • Google Assistant/Alexa съвместимост
пълни характеристики

Характеристики

Серия Mi Air Purifier
Описание

Xiaomi Mi Air Purifier 3C Въздухопречиствател - Лесно дишане с ефективно истинско пречистване на HEPA трислойна сърцевина на филтъра с вграден филтър True HEPA може да достигне PM CADR до 320 m³ / h и заедно със системата за циркулация на въздуха 360 ° осигурява висока скорост на почистване за дълго време. траен пречистен въздух. 320 m³ / h PM CADR * Осигурява 5кубика  пречистен въздух на минута

* Оригинален HEPA филтър Премахва 99,97% от 0,3 μm частици

* Ефективност на покритието 106 m2 / h

* Високоскоростно почистване . Скоростта на почистване се регулира автоматично

*Цифров LED дисплей - Актуализации на качеството на въздуха в реално време. Smart Control Mi Home / Xiaomi Home App + AI Voice Здравето на вашето семейство се влияе от PM2.5, въздушни бактерии, вируси и цветен прашец, вредни миризми от мебели като формалдехид и вещества, скрити в одеялата и диваните, включително косата и праха. 360 ° циркулация за високоскоростно почистване, незабавно осигуряване на чист въздух за дишане 360 ° 3D циркулационна система с PM CADR 320 м3 / ч е способна да пречиства напълно въздуха в помещение от 106 м2 веднъж на час, за да осигури незабавен чист въздух за дишане. Истинският HEPA филтър ефективно премахва 99,97% от замърсителите Комбинацията от три слоя - първичен филтър, True HEPA филтър и висококачествен активен въглен - ефективно премахва PM2,5, бактерии, вируси, цветен прашец, формалдехид, миризми и др.

Лесно дишане благодарение на непрекъснатото подаване на пречистен въздух. Ефективността на филтриране до 99,99% за частици от 90-100 nm  ефективно премахва фини частици като аерозолни частици Mi Air Purifier 3C използва филтър True HEPA с прецизност на наномащабна филтрация за ефективно премахване на малки частици като въздушни бактерии и вируси. 99,99% високоефективно премахване на бактерии и вируси.

Безопасен чист въздух - True HEPA филтър ефективно премахва вирусите и бактериите от въздуха, подобрява качеството на въздуха в помещенията и поддържа дишането на въздуха безопасно и чисто за вашето семейство. Проверете качеството на въздуха с цифров LED дисплей - вграденият цифров LED дисплей показва точна информация в реално време за стойностите на PM2,5, състоянието на Wi-Fi и работния режим. Трицветен светлинен пръстен може да се използва като еталон за качество на въздуха в помещенията, предоставящ ясна картина за качеството на въздуха, който дишате.

Регулируема яркост на дисплея - можете ръчно да изберете един от трите режима на яркост на дисплея - супер ярък, слаба светлина и винаги включен - според вашите условия, за да осигурите ясно изображение през деня и по - слаб осветен дисплей през нощта.

Чувствително управление, автоматично регулиране на скоростта - Осигурява ефективно подаване на чист въздух. Високоточните лазерни сензори осигуряват незабавни и точни показания за качеството на въздуха в помещенията. Използвайте „Автоматичен режим“, за да регулирате автоматично скоростта на почистване въз основа на текущото качество на въздуха за ефективно и енергоспестяващо почистване на въздуха. Mi Home / Xiaomi Home App + AI Voice Интелигентен контрол за добро качество на въздуха. С приложението Mi Home / Xiaomi Home можете да използвате смартфона си за непрекъснато наблюдение на качеството на въздуха в помещенията, дистанционно управление на пречиствателя на въздуха, настройване на времето за включване и изключване и комуникация с други продукти Mi Smart. Поддържа както Google Assistant, така и Alexa AI за удобен гласов контрол. Тиха като мишка, така че не пречи на съня. Този безшумен пречиствател няма да смути дори и тези, които спят. Икономия на енергия с максимална 24-часова консумация на енергия от 0,7 kWh * Високоефективен 29W безчетков DC двигател с ниска консумация на енергия за 24/7 пречистване на въздуха. Филтъра може лесно да бъде заменен - сменете нов филтър в три лесни и бързи стъпки. Препоръчва се филтъра  да се подменя на всеки 6–12 месеца.

Минималистичният бял дизайн е идеален за всяка стая.

За помещения над 60 кв. м.
Консумация 29 W
Капацитет на резервора -
Дневен режим -
Ниво на шум 61 dB(A)
Размери (Ш/В/Д) 24 x 24 x 52 см
Тегло 4.6 кг.
Гаранция 24 месеца